Susținem cadrele medicale în dezvoltarea abilităților necesare pentru menținerea siguranței, contribuind la echilibrul profesional și personal.
+40 724 640 818 contact@socialite.ro

Blog

HomeUncategorizedCe este cultura organizațională?

Ce este cultura organizațională?

Ce e cultura organizațională?
E un mod de a spune: ”așa se face la noi în organizație”.

Ce facem când nu știm un detaliu: Întrebăm? Sau ne e frică să nu părem nepregătiți? Asta ține de cultura organizațională.
Dacă îi spunem colegului sau chiar șefului nostru că a uitat un pas sau că ar putea îmbunătăți ceva la performanța sa, și asta ține de cultura organizațională.

În cursurile de factori umani, lucrăm la dezvoltarea unei culturi organizaționale de siguranță.
Ne dorim ca oamenii să fie deschiși să raporteze orice eveniment. Nu cu scopul de a găsi vinovatul, căci rareori funcționează să le spui oamenilor să fie mai atenți. O cultură de raportare ne ajută să identificăm toți acei factori care au contribuit la situația nefavorabilă, urmând să lucrăm împreună la o modalitate de îmbunătățire al întregului sistem.

Cunoștințele de factori umani ne învață care sunt caracteristicile unei culturi organizaționale de siguranță. Țintim spre o cultură în care să învățăm din propriile greșeli, atât noi, cât și colegii noștri.

Află mai multe despre cum poți dezvolta cultura de siguranță a organizației tale, în cadrul cursurilor de Factori Umani, pe www.socialite.ro

POST A COMMENT