Susținem cadrele medicale în dezvoltarea abilităților necesare pentru menținerea siguranței, contribuind la echilibrul profesional și personal.
+40 724 640 818 contact@socialite.ro
Image11

Despre noi

Ne-am născut din pasiunea pentru studiul erorilor umane. Vrem să vă oferim învățăturile ultimilor 40 de ani de dezvoltare a siguranței aeronautice.

Traineri Socialite

Ozana Timar

Bună,
Eu sunt Ozana și mă bucur că ești aici!
Povestea mea începe într-un mic oraș numit Deva. Am crescut într-o familie de doctori și ingineri, însă am fost mereu pasionată de partea mai puțin tehnică a vieții. Așa am ales să merg pe un alt drum, un drum care încă este nebătut.
Primii pași în dezvoltarea mea personală i-am făcut la Cercetași. Acolo am învățat cum să mă autodepășesc în situații limită și ce înseamnă să lucrezi în echipă. Apoi am zis să fac câțiva pași în aer și am ales planorismul. Așa am descoperit aviația. A fost dragoste la prima vedere.
Visul Socialite s-a născut în 2013 pe băncile școlii de aviație, la primul meu curs de CRM-Crew/Crisis Resource Management. Aviația folosește acest curs de mai bine de 40 de ani în pregătirea personalul cu privire la gestionarea urgențelor, prevenirea erorilor și menținerea siguranței, iar noi suntem primii care îl aduc în România sub denumirea: Abilități necesare în menținerea siguranței.
Dacă îți place inițiativa și ai vrea să faci parte din echipa noastră, am fi bucuroși să te cunoaștem. Iar dacă vrei să îmbunătățești siguranța echipei tale, suntem aici să te să ajutăm.
Ozana Timar
Fondator Socialite

Educație:

Facultatea de Comunicare -Universitatea București
Masterat în Management Aeronautic -Universitatea Politehnică

Ocupație

Trainer Internațional de CRM/ CREW RESOURCE MANAGEMENT*

*Abilități necesare pentru menținerea siguranței

Cristian Mandu

Numele meu este Cristian Mandu. Sunt pilot, trainer de management al Factorilor Umani și muzician.
Părinții mei au fost muzicieni, iar eu am urmat tradiția familiei. Am absolvit Conservatorul de Muzică, interpretare muzicală la vioară, în SUA. La vârsta de 25 de ani am decis să mă reprofilez. Am renunțat la masteratul în muzică pe care îl urmam în Elveția și am început să zbor. Licența de pilot comercial am obținut-o în Marea Britanie, iar la 27 de ani mi-am început cariera în aviație, ca pilot pe aeronave de tip Boeing 737. Acum sunt Căpitan și instructor pe aeronave de tip Airbus A320 și trainer în domeniul Factorilor Umani. Mult din timpul petrecut la sol îl dedic cercetării, dezvoltării și implementării noilor metode de training în domeniul Factorilor Umani.

Educație:

2019-prezent Masterat în Știința Factorilor Umani și Siguranța Sistemelor Universitatea Lund- Suedia

Ocupație

Trainer Internațional de CRM/ CREW RESOURCE MANAGEMENT*

*Abilități necesare pentru menținerea siguranței