Dezvoltăm împreună cu organizația ta programe de training personalizate
+40 724 640 818 contact@socialite.ro
Image11

Despre noi

Ne-am născut din pasiunea pentru studiul erorilor umane. Vrem să vă oferim învățăturile ultimilor 40 de ani de dezvoltare a siguranței aeronautice.

Traineri Socialite

Ozana Timar

Bună,
Eu sunt Ozana și mă bucur că ești aici!
Povestea mea începe într-un mic oraș numit Deva. Am crescut într-o familie de doctori și ingineri, însă am fost mereu pasionată de partea mai puțin tehnică a vieții. Așa am ales să merg pe un alt drum, un drum care încă este nebătut.
Primii pași în dezvoltarea mea personală i-am făcut la Cercetași. Acolo am învățat cum să mă autodepășesc în situații limită și ce înseamnă să lucrezi în echipă. Apoi am zis să fac câțiva pași în aer și am ales planorismul. Așa am descoperit aviația. A fost dragoste la prima vedere.
Visul Socialite s-a născut în 2013 pe băncile școlii de aviație, la primul meu curs de erori umane și  factori umani. Am fost fascinată! Atunci am hotărât că voi pune bazele cele mai mari firme de factori umani din lume. Știu, sunt o idealistă, însă asta mă motivează. Câțiva ani mai târziu, mă bucur de fiecare curs pe care îl țin membrilor de echipaj din aviație. Dar cunoștințele pe care aviația le deține despre felul în care omul funcționează pot fi folosite în multe alte domenii. Ar ușura munca doctorilor, ar ajuta inginerii să fie mai productivi, iar sistemele acestea de care ne lovim cu toții, ar deveni mai eficiente.
Așadar, dacă ești și tu pasionat de studiul erorilor umane, am fi bucuroși să te cunoaștem. Iar dacă vrei să îmbunătățești latura umană a organizației tale, suntem aici să te să ajutăm.
Ozana Timar
Fondator Socialite

Educație:

Facultatea de Comunicare -Universitatea București
Masterat în Management Aeronautic -Universitatea Politehnică

Ocupație

Trainer Internațional de Erori Umane și Factori Umani

Cristian Mandu

Numele meu este Cristian Mandu. Sunt pilot, trainer de management al Factorilor Umani și muzician.
Părinții mei au fost muzicieni, iar eu am urmat tradiția familiei. Am absolvit Conservatorul de Muzică, interpretare muzicală la vioară, în SUA. La vârsta de 25 de ani am decis să mă reprofilez. Am renunțat la masteratul în muzică pe care îl urmam în Elveția și am început să zbor. Licența de pilot comercial am obținut-o în Marea Britanie, iar la 27 de ani mi-am început cariera în aviație, ca pilot pe aeronave de tip Boeing 737. Acum sunt Căpitan și instructor pe aeronave de tip Airbus A320 și trainer în domeniul Factorilor Umani. Mult din timpul petrecut la sol îl dedic cercetării, dezvoltării și implementării noilor metode de training în domeniul Factorilor Umani.

Educație:

2019-prezent Masterat în Știința Factorilor Umani și Siguranța Sistemelor Universitatea Lund- Suedia

Ocupație

Trainer Internațional de Erori Umane și Factori Umani