Susținem cadrele medicale în dezvoltarea abilităților necesare pentru menținerea siguranței, contribuind la echilibrul profesional și personal.
+40 724 640 818 contact@socialite.ro

Blog

HomeUncategorizedSiguranța începe cu noi

Siguranța începe cu noi

Astăzi este Ziua Mondială a Siguranței Pacientului, iar Organizația Mondială a Sănătății ne oferă un îndemn:

“Vorbește deschis despre siguranța cadrelor medicale”


Cuvintele siguranță și erori, mereu pe buzele noastre, au fost rostite azi de majoritatea cadrelor medicale, dar mai ales de OMS (Organizația Mondială a Sănătății) . Subiectul presant: numărul îngrijorător de mare al erorilor medicale și necesitatea de a aduce o schimbare!


Noi prezentăm soluția:

Pregătirea personalului medical în materie de factori umani și erori umane, prin intermediul cursurilor oferite de Socialite Trainings. O soluție folosită de decenii în alte industrii cu risc și implementată în alte țări, inclusiv în domeniul medical.
Prin studiul erorilor, putem înțelege limitările umane și putem să construim strategii de prevenire a acestora. Implementarea acestor cursuri aduc o reducere a erorilor medicale de până la 25%, conform statisticilor existene.


Putem să îmbunătățim siguranța cadrelor medicale și a pacienților și putem să reducem aceste cifre îngrijorătoare raportate de OMS ca având loc anual în țări cu venituri mici și mijlocii.

🚩134 mil. => accidente cauzate de îngrijirea medicală nesigură
🚩 2,6 mil. => decese anual cauzate de îngrijirea medicală nesigură
🚩 15% din cheltuielile spitalelor => cauzate de lipsa siguranței
🚩 4 din 10 pacienți răniți => în timpul îngrijirilor medicale primare și a celor din ambulator. 80% dintre acestea putea fi evitate.

Vrei să îmbunătățești siguranța și să reduci erorile medicale?

Scrie-ne!

Suntem aici și dorim să ne implicăm!

Echipa Socialite Trainings- Cursuri de reducere a erorilor umane, specializare: factori umani în industrii de risc.

POST A COMMENT